Разводът е възможно най-неприятният финал за двама души, които са

...
 
 
Разводът е възможно най-неприятният финал за двама души, които са
Коментари Харесай

Как да останеш разумна, докато се развеждаш със самовлюбен мъж и колко опасни са нарцистите

 

 

Разводът е допустимо най-неприятният край за двама души, които са се врекли във безконечна обич. Емоционална и психическа битка, която може да те изтощи до основи. И макар болката, която би трябвало да преглътнеш, би трябвало да знаеш, че има живот и след развода. А показа ви единствено в случай че той даже е по-хубав!  Но в случай че би трябвало да се развеждаш със брачен партньор, който е самовлюбен, тогава бракоразводният развой се трансформира в същинско тестване за теб. Нарцистичният мъж е като пиявицата. Той се храни от колегата си, с цел да се погрижи за притежателите си потребности. И би направил всичко допустимо да осуети решението на жена му за бракоразвод.  Да се разведеш с подобен брачен партньор е дълъг и тежък развой, който би се отразил неподходящо на теб. Всеки човек има нарцистични черти у себе си, само че същинският нарцис несъмнено се разграничава от всички останали мъже. По допустимо най-грозните способи.

Кои са чертите, които демонстрира, че мъжът ти е нарцис?

– Светът се върти към неговите потребности.

– Винаги играе жертва.

– Може да прави каквото си изиска, само че ти нямаш това право.

– Винаги желае да е по-добрият и сполучливият във връзката.

Представяне ти някои от най-рационалните способи, по какъв начин да запазиш успокоение и разсъдък, до момента в който се развеждаш със самовлюбения си брачен партньор.

Очаквай фойерверки от негова страна

Едно от най-важните неща е да се подготвиш за това, което следва. Съпругът ти ще е гневен и обстановката ще стане още по-сложна и неприятна. Когато вижда, че нещата не вървят по неговите правила, той ще направи всичко допустимо да страдаш. Може би няма да очакваш, че индивидът, който същински си обичала желае да те нарани и ще е мъчително за теб, само че в този миг повече от всеки път би трябвало да бъдеш мощна и да не показваш никаква уязвимост пред него. Не позволявай да те манипулира по никакъв метод.

Винаги бъди една крачка напред

Контролът е това, което той най-вече обича и когато осъзнае, че стартира да го губи, той ще се бори до последно със зъби и нокти. Трябва да си доста прозорлива и да мислиш оттатък брачна половинка си. Не позволявай емоционалността да надделее в правенето на тактиката за развода с него. Събери всевъзможни доказателство против него, тъй като той може да играе доста по-мръсно, в сравнение с ти – не го забравяй!

Не преосмисляй решението си

Една от най-големите стъпки към смяната на твоя живот е вземането на решението за бракоразвод със брачна половинка си. И една от най-големите неточности, които позволяват множеството дами е преосмислянето десетки пъти на това решение. Самовлюбеният мъж е подготвен на всичко, с цел да реализира задачата си. Той ще стартира да те манипулира по всевъзможен метод, даже е податлив да се моли и да обещае, че ще се промени в случай че му дадеш още един късмет.

Направи копия на доказателствата

След като той разбере, че си безапелационна в решението за бракоразвод, той ще се опита да унищожи всички доказателства, които са против него. Ще направи всичко допустимо да се оневини и да не получиш това, което искаш. Но не би трябвало да го допускаш. Не падай в клопката му, от който няма да може да излезеш по-късно. Споделяй всичко към делото и събраните доказателства против брачна половинка си единствено и само с юриста си. И не забравяй, че в подобен миг, даже и стените имат уши.

Запази самообладание

Трудно и мъчително е да се изправиш против този, на който си споделила „ да “ пред Бог и църквата. Но още по-токсично за теб е да продължаваш да живееш с нарцистичен и самовлюбен човек, който мисли единствено и само за личното си благополучие. По време на развода, брачният партньор ти би употребявал и най-малката неточност, която допускаш, в своя изгода. Ако имате деца, обстановката става още по-сложна. Тези мъже са без угризения и даже биха изкарали жена си луда и неспособна да се грижи за децата си. Но даже и да желае да те сложи в неприятна светлина, не му позволявай да те предизвика. Запази самообладание и не се поддавай на моментните страсти и усеща.

Вижте още ⤵️

 

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР